Wat is kipmap

Kipmap is een verzameling van de kip aan het spit kramen in Belgiƫ. Op kipmap proberen we alle locaties van kip verkopers kramen samen te brengen. Op deze manier willen we bezoekers en verkopers samenbrengen.

Hoe werkt het?

Op kipmap.be plaatsen we alle kramen aan de hand van hun locatie, dag van de week en uur. Zo kunnen bezoekers via de zoekfunctie kijken wanneer er een kippen verkoper in de buurt staat. Via de kaart of via een overzicht kan je de informatie van de verkopers opvragen. Op deze manier zie je alle informatie, vakantiedagen, contact gegevens en veel meer.

Voordelen van kipmap

Kipmap heeft veel voordelen voor verkopers van kip aan het spit. Als verkoper kan je je kraam toevoegen, zo zien bezoekers de locatie, naam en logo regelmatig verschijnen tijdens het zoeken. Wanneer ze op de verkoper klikken zien ze alle informatie van de bezoeker. Verkopers kunnen hun logo, foto van de standplaats, contact informatie, vakantiedagen en meer kwijt op hun persoonlijke pagina. De voordelen hiervan zijn dat je als verkoper geen dure website nodig hebt.